Härkis® Pad Thai

Cooking time

< 30 min

For how many people

6 henkilölle

Level of difficulty

Helppo

Print the page

200 g varhaiskaalia suikaleina
2 porkkanaa
2-3 valkosipulin kynttä
1 punainen chili
200 g riisinuudeleita
1 rkl öljyä
2 rkl seesamiöljyä
1 pkt/250 g HÄRKIS® Original
100 g Mungpavun ituja
1 kananmuna
2 pss/100 g  Pad Thai kastiketta (esim. SpiceUp!)
3 kevätsipulin vartta
1 dl suolapähkinöitä
1 lime, lohkottuna
tuoretta korianteria

 

Valmistus:

Suikaloi kaali. Kuori porkkanat ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Hienonna valkosipuli ja chili. Murra nuudelit reilun kokoiseen kulhoon ja kaada päälle kiehuvaa vettä niin että ne peittyvät. Anna pehmetä kuumassa vedessä kunnes ne ovat napakan kypsiä ja kaada vesi pois. Huuhtele kylmällä vedellä ja jätä nuudelit siivilään valumaan.

Kuumenna öljyt muurikassa tai isossa paistinpannussa. Lisää kasvikset pannulle ja paista rapeiksi. Lisää Härkis® ja idut. Kokoa Härkis®-kasvisseos pannun toiselle laidalla ja riko muna tyhjälle laidalle. Sekoita kokkeliksi ja sekoita kasviksiin. Lisää nuudelit ja kastike. Sekoita kevyesti kaikki sekaisin. Viimeistele hienonnetulla kevätsipulilla, suolapähkinöillä, limenlohkoilla ja tuoreella korianterilla.