Tietoa evästeistä
Käytämme evästeitä, jotta voisimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen käyttökokemuksen sivustollamme. Klikkaa linkkiä saadaksesi lisää tietoa evästeistä.
< 30 min
4 henkilölle
Helppo
250g/1pkt HÄRKIS®Originalia tai Indian Currya
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
1tl inkivääriä raastettuna
1 punainen paprika
1prk/165 g Patak’s Tikka Masala -maustetahnaa
500g laadukasta tomaattimurskaa
vettä
1,5dl kaurakermaa
riisiä
Pilko sipuli ja paprika ja kuullota ruokaöljyssä paistinpannulla. Lisää sekaan maustetahna, sekä 0,5dl vettä ja sekoita. Paista kunnes vesi on haihtunut. Laita riisille vesi kiehumaan. Lisää HÄRKIS® paistinpannulle sekä 500g tomaattimurskaa ja 0,5dl vettä. Laita riisit kiehumaan kannen alle. Keittele kastiketta hiljalleen siihen asti, kunnes riisi on kypsää (eli n. 10min). Lisää 1,5dl kaurakermaa ja sekoita hyvin. Kuumenna. Tarjoile kastike ja riisi tuoreen korianterin kanssa, lisänä voi olla esim. naan-leipää
VINKKI: Voit käyttää tikka masala-seoksen sijaan myös muuta intialaistyyppistä maustetahnaa oman maun mukaan
Reseptin on laatinut But I’m a human not a sandwich-blogia pitävä Iina Hyttinen