Intialainen perunasalaatti

Cooking time

30-60 min

For how many people

3 henkilölle

Level of difficulty

Helppo

Print the page

4-6 annosta

5 perunaa
puolikas tai 1 pieni kukkakaali
1 tl suolaa

2 dl maustamatonta jogurttia
2 rkl sitruunan mehua
1 tl kuminaa
suolaa ja mustapippuria myllystä

1 pkt/250 g HÄRKIS® Indian Currya
50 g baby pinaatin lehtiä
100 g fetajuustoa

Valmistus:

Kuori ja kuutioi perunat. Pilko kukkakaali pieniksi nupuiksi. Laita molemmat samaan kattilaan ja kaada päälle vettä kunnes kasvikset juuri ja juuri peittyvät. Mausta keitinvesi suolalla. Keitä noin 10 minuuttia ja kaada vesi pois. Anna kasvisten jäähtyä. Sekoita jogurtin joukkoon mausteet ja kaada jogurttikastike kasvisten joukkoon. Anna makujen tekeytyä kylmässä. Lisää HÄRKIS® ja pinaatinlehdet joukkoon kevyesti käännellen ja viimeistele rouhitulla fetajuustolla. Perunasalaatti on loistava piknik-salaatti. Tarjoile esim. naan-leipien kera.