Tietoa evästeistä
Käytämme evästeitä, jotta voisimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen käyttökokemuksen sivustollamme. Klikkaa linkkiä saadaksesi lisää tietoa evästeistä.
< 30 min
4 henkilölle
Helppo
300 g pastaa, esim. putkispagettia
Kirsikkatomaatti-härkäpapukastike:
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 rkl öljyä
1 prk (400 g/240 g) säilykekirsikkatomaatteja
1 dl vettä
2 rkl tomaattisosetta
1 rkl fariinisokeria
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
ripaus chilirouhetta
1,5 dl härkäpapurouheseosta
Lisäksi:
1-2 dl pecorino-lastuja
tuoretta basilikaa
Nosta pasta kiehumaan suolalla maustettuun veteen. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipuleita öljyssä pannulla hetken aikaa. Kaada pannulle kirsikkatomaatit ja huuhtele purkki vedellä. Lisää pannulle neste, tomaattisose ja mausteet. Anna kastikkeen kiehua 10 minuuttia. Lisää pannulle härkäpapurouhe. Valuta pasta ja säästä puoli desiä keitinliemestä. Lisää pasta kastikkeen joukkoon keitinliemen kanssa. Nostele ainekset sekaisin. Annostele kirsikkatomaatti-härkäpapupasta lautasille ja tarjoa pecorino-lastujen ja hienonnetun basilikan kanssa.