HÄRKIS®-savujuustokeitto

Cooking time

< 30 min

For how many people

8 henkilölle

Level of difficulty

Helppo

Print the page

Ainekset:

1,5 l vettä
1 pkt Koskenlaskija-sulatejuustoa
2 dl ruokakermaa (Kippari savujuusto)
1  kasvisliemikuutio
1 rkl soijakastiketta
1 pkt HÄRKIS® Originalia
1,5 dl  vehnäjauho
5 viipaletta  kuivaa ruisleipää
tuoretta basilikaa ja mustapippuria myllystä

 

 

Valmistus:

Kiehauta 1,2 l vettä. Lisää kuutioitu sulatejuusto, ruokakerma ja mausteet. Anna juuston sulaa. Lisää HÄRKIS®. Sekoita 3 dl kylmää vettä ja vehnäjauhot. Lisää suurus keittoon ohuena nauhana. Anna suurustua.

Leikkaa ruisleivät pieniksi kuutioiksi ja paista halutessasi pannulla öljyssä.

Tarjoile keiton kanssa ruisleipäkuutioita ja tuoretta basilikaa. Viimeistele rouhitulla mustapippurilla.

Tämä resepti on HÄRKISPÄIVÄ-lempparikilpailun finalisti (Jaakko Ilkan koulu, Ilmajoki), joka palkittiin finalistien kesken kunniamaininnalla!